I lalo o le Omiga: Su'e le Fa'a'au Sa'o e Fa'afetaui i Mana'oga Tumau Uma

A o'o i galuega o le fanua, o le tumau i taimi uma o le ki.O le mea e sili ona leaga e uiga i le fiafia i le taumafanafana i totonu o le fanua o le faʻapuupuu uma o au galuega faatino ona o se faʻagaau gau.Afai ua e fiu i le feagai ai ma kinks ma vaega vaivai e mafua ai le malepelepe, mafaufau i aio au faagaau uma e filifili aia'o le'i faia se fa'atau.E le gata i lea, su'e se fa'agaau e pa'u le mamafa e le itiiti ifo i le 350 Psi pe afai o le a e fa'aogaina se fa'au fa'agaau po'o se fa'asusu.

O fa'agaau e fai mai so'o se mea, o ia mea uma e a'afia ai le fa'aoga mulimuli ma le tumau o le fa'agaau.

Vinyl Hoses
Vinyl e taugofie, ae o ona puipui manifinifi e faigofie ona faaleagaina.E iai fo'i le fa'apalepale maualalo o le vevela, o lona uiga o le a le manuia pe a feagai ma vai i luga a'e o le 90 tikeri Fahrenheit po'o le susulu o le la.Vinyl e mafai foi ona pala ma ta'e i le matua po'o le tu'u i fafo i le la.

Faagaau Pa'u
O le paʻu e tumau i taimi uma, ae e leai ni faʻafitauli.E pei o oloa pa'u uma,fa'agaau pa'ue pu'upu'u lona ola - pe a ma le lua tausaga - a mae'a ona amata mago ma pala.O le paʻu o se filifiliga e sili atu ona taugata, ma e taua le manatua o mea uma e te faʻaogaina i se faʻauʻu paʻu o le a maua mai i lenei mea.

Fa'alava Ie
O fa'agaau ie e iai uma mea lelei ma fa'aletonu o fa'agaau pa'u e aunoa ma ni fa'aletonu.E i ai i latou i taimi uma-tau tumau, tetee i le tau, ma mea uma sei vagana ai vailaʻau sili ona malosi.I nisi tulaga, e mafai ona toe lipea faagaau ie i se pusa fa'apipi'i pe a tu'ia.E taugofie foi, aemaise i lapopoa tetele.
I le pito i lalo, o fa'agaau ie e fai si pu'upu'u fa'agata - e sili atu ma le tasi le tausaga - ma o latou vaega uma e fai mai i le pa'u, o lea o le a masaesae uma mea fa'aoga.

Faagaau o Butyl
Butyl hoses e tumau i le tau atoa ma e tetee atu i vailaʻau pei o vailaau faʻasaina ma fetilaisa.E le mafai fo'i ona fa'ao'o i tu'i, e ui lava e mafai ona fa'avaivaia i le aluga o taimi e ala i le fa'aalia o le la.

I le fa'ai'uga, e fa'atulafonoina uma lava le tumau o le tau i galuega uma i fafo.Ia mautinoa e mafai e lau fa'agaau ona fa'aogaina so'o se mamanu o le tau e te mana'omia, ma siaki le mamafa o le pa a'o le'i fa'atau se mea fou.E le gata i lea, va'ai i vaega uma na fa'aaogaina e fai ai le fa'agaau a'o le'i fa'atau, aua o fa'aga uma e eseese le umi e fa'atatau i a latou mea.


Taimi meli: Tes-29-2022